El 6è Congrés Dones d’Empresa se centrarà en la dona i la tecnologia

0
1642

El divendres 16 d’octubre tindrà lloc a Neàpolis la 13a trobada i sisè Congrés de Dones d’Empresa, en doble versió presencial i virtual (segons conveniència), enguany amb el tema “Generant el canvi amb tecnologia. Inspira’t”. Un congrés que comptarà amb quatre ponències, la conferència central a càrrec de la presidenta de Fibracat TV Meritxell Bautista; una taller experiencial; dinar a la terrassa de l’edifici; i el lliurament dels guardons Dones d’Empresa 2020, enguany amb el reconeixement habitual a una dona empresària i també amb un segon guardó per a la trajectòria d’una dona en matèria d’innovació i tecnologia. El congrés començarà a 2/4 d’11 del matí i es clourà cap a les 8 del vespre, amb inscripcions obertes a www.donesdempresa.cat i a info@donesdempresa.cat.

Totes les ponents (trenta líders d’organitzacions de diversa índole) seran dones, per bé que el congrés és obert a tothom. Hi destaquen la presència de la presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, Núria Salan; la directora general de Societat Digital de la Generalitat, Joana Barbany; i la directora de l’Institut Català de les Dones, Núria Ramon.

La presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, lamenta que “en càrrecs tecnològics hi ha poca dona, i si no ens espavilem, com que cada cop hi ha més tecnologia, tornarem a perdre el carro que hem guanyat els últims anys de llocs laborals importants”; altrament, “perdrem el 50% del talent que tenim”.

FER UN COMENTARI