Els màxims representants del Baix Penedès diuen prou i anuncien que faran una plantada al davant de la Generalitat el pròxim dilluns 20 de setembre. La concentració es farà a la plaça Sant Jaume de Barcelona a les deu del matí i també hi haurà el president del Consell Comarcal i diversos regidors.

El motiu de la protesta és “mostrar el malestar d’una comarca que ha estat històricament maltractada i que ho continua estant de manera reiterada”, apunten en un comunicat. A més de ser líders en atur i estar a la cua en inversions de la Generalitat els últims anys, els alcaldes i alcaldesses assenyalen altres problemes. “Tancament d’empreses, serveis sanitaris insuficients, serveis socials desbordats, el peatge de la C-32 o el projecte de la MAT” en són alguns d’ells. Una suma de perjudicis que han dut als representants polítics a dir “prou”.

Després de la plantada, els batlles es dirigiran al Parlament, on seran rebuts per la presidenta, Laura Borràs, i està previst que es reuneixin amb els portaveus dels grups parlamentaris.

FER UN COMENTARI