El Barça derrota el CE Noia a la final de la Lliga Catalana

0
385
El Barça es va acabar imposant per 3 a 7. // VÍCTOR SALGADO-FC BARCELONA

Després d’unes setmanes de victòries i partits molt intensos, el CE Noia Freixenet de Sant Sadurní va aconseguir classificar-se per a la final de la Lliga Catalana d’enguany.

L’equip de la capital del cava va superar l’Igualada Rigat a les semifinals i es preparava per jugar-se el títol de campió amb l’indiscutible invicte equip del Barça, que ha estat campió de la Lliga Catalana sis vegades i els dos darrers anys s’havia endut el títol de manera consecutiva.

La final entre aquests dos equips, que es va jugar el dissabte passat a l’Estadi Olímpic de Vic, és una final inèdita: el Noia i el Barça no havien competit mai per aquest títol, i de fet els sadurninencs no s’han proclamat mai guanyadors de la Lliga Catalana Frit Ravich a excepció de la temporada 1989/1990, en què van vèncer l’HC Piera per 3 a 2.

Al partit de dissabte els cavistes van controlar la primera part amb un gol de Jordi Ferrer, que va empatar amb el primer dels barcelonins, marcat per Pablo Álvarez. La segona part, però, ho va canviar tot i va acabar decantant la balança a favor del Barça.

Roc Pujadas i Ferrer van donar avantatge al seu equip aconseguint el 3-1, però el resultat va ser efímer: un doblet de Joao Rodrigues va encetar la remuntada del Barça, que va acabar marcant un total de set gols a Vic, aconseguint així, per tercer any consecutiu, el títol de campió de la Lliga Catalana. El resultat, 7 a 3.

Els jugadors del Noia ja s’estan preparant per a l’OK Lliga.