El CAAD busca mantes, diaris vells i voluntaris per cuidar gatets

0
197
PEXELS

Aquesta setmana el CAAD Penedès, Centre d’Acollida d’Animals de Companyia de la Mancomunitat, ha posat en marxa el programa de cases d’acollida de gatets lactants, amb la intenció d’assegurar una millor cura i atenció dels gats acabats de néixer que provenen de cadellades abandonades.

El programa de mainaderes de gats és essencial per atendre els gatets orfes i garantir-ne la supervivència i adopció. Les persones interessades a participar-hi haurien d’acollir i alletar els cadells de manera temporal fins que mengin sols i tinguin una certa autonomia, i també dur-los a les revisions veterinàries periòdiques. Els professionals del CAAD facilitaran recursos informatius i proporcionaran la llet i les medicacions necessàries.

Per a més informació es pot escriure a caad@mancomunitat.cat, emplenar el formulari que trobaran al web caad.mancomunitat.cat o bé trucar al 93 810 06 98 opció 2.

Diaris, roba vella d’abric i material pels animals

Per altra banda, el CAAD fa uan crida a la ciutadania per demanar donacions de roba vella, joguines i diaris per als animals al centre. La roba vella, com tovalloles, mantes o edredons, poden ser útils al centre per millorar el condicionament i confort de les zones i estances dels animals. Pel que fa als diaris, des del CAAD subratllen que resulten molts útils per a les tasques de neteja i l’aïllament tèrmic, sobretot de les colònies felines, i per aquest motiu demanen que siguin exemplars de paper de diari i no revistes o paper setinat, ja que el diari té una major capacitat d’absorció.

Des del centre també són benvingudes altres aportacions de materials que puguin ser útils per a la cura i atenció dels animals, com ara menjar, joguines, arnesos o corretges, entre d’altres, que des del centre poden reutilitzar.

L’horari de recollida de les donacions és els dilluns, dimecres i divendres, de 10 a 15 hores, els dimarts i dijous, de 10 a 17 h, dissabtes i diumenges de 10 a 13 hores a les instal·lacions del CAAD, situades als afores de Vilafranca del Penedès, en el camí de la Pedrera sense número al costat de la deixalleria.

Per a més informació podeu trucar al 93 810 06 98 opció 2 o enviar un correu electrònic a caad@mancomunitat.cat.

FER UN COMENTARI