El carrer Correu de Vilanova, dos mesos tancat per obres al paviment

0
664

A partir de la setmana que ve i per espai de dos mesos el carrer del Correu estarà en obres, entre el carrer Santa Eulàlia i la rambla Josep Tomàs Ventosa. L’Ajuntament de Vilanova substituirà les parts del paviment que estan deteriorades al llarg de tot el tram, exceptuant a la plaça Miró de Montgròs, on se substituirà per llambordes.

El carrer Correu és una artèria força principal al centre de la ciutat, paral·lela a la rambla, que presenta desperfectes, com depressions o clots al voltant de les tires transversals de llambordes, i també forats enmig de les franges d’asfalt. S’aprofitarà els treballs, que començaran dilluns que ve, per arranjar la cruïlla amb el carrer Col·legi i la vorera del mateix carrer Correu amb la rambla Ventosa, on es repararan les llambordes existents.

Com que les obres hi impediran la circulació –exceptuant els carrers transversals per accedir als guals–, els treballs es faran per fases: fins al 31 de gener, al tram alt, fins a l’alçada del carrer Col·legi; del 3 fins al 14 de febrer, entre Col·legi i Codonyat; i del 17 de febrer fins al 6 de març, entre Codonyat i la rambla Ventosa.

FER UN COMENTARI