El Casal de Vilafranca anuncia els guanyadors del V Concurs de Pintura Ràpida

0
137
JOSEP PAREDES

El passat 23 de juliol se celebrava a diversos municipis la versió del Sant Jordi d’estiu, una jornada dedicada als llibres i a les roses que pretenia substituir la cancel·lació del Sant Jordi habitual a causa de la pandèmia de la covid-19.

El Casal de Vilafranca i la seva secció de Belles Arts organitzen cada any un concurs de pintura ràpida durant la jornada de Sant Jordi, i aquest 2020 la van voler traslladar a la festa del llibre i la rosa d’estiu. Així, el passat dijous els carrers del centre de Vilafranca es van omplir de pintors que buscaven plasmar les particularitats de la celebració del Sant Jordi de la “nova normalitat”, sota la temàtica “Vilafranca en un Sant Jordi molt especial. Ambient de parades de llibres i flors als carrers i places del Centre Vila”.

Els participants van pintar les seves obres des de les 16 fins les 21h i el veredicte de les peces guanyadores es va fer públic al vestíbul del Casal a les 21.30h.

L’entitat va premiar Juan Manuel Torres Zambudio amb el 1er premi, Lydia Cuevas Posadas amb el 2n premi, Ramon Pujolà Font amb el 3r premi, Joan Vila Arimany amb el premi corporatiu Vilamòbil, Antonio Mariscal Luque amb el segon premi corporatiu d’Entrem i els 1r, 2n i 3r premi accèssit, van ser per Ma José Escuder López, Pere Falguera Cano i Joan Carles Pérez Sullà.

Les obres guanyadores s’exposaran al vestíbul del teatre fins al 13 de setembre.

 

FER UN COMENTARI