El castell de focs de la festa major de Vilanova es transforma en tres de simultanis

0
770

La festa major de Vilanova no tindrà un castell de focs d’artifici, sinó tres, que es llançaran des de diferents punts de la ciutat per tal d’arribar a molta més gent, que la ciutadania el pugui veure des de casa seva, des de balcons, terrats o terrasses, i no concentrada tota a la platja. Mesura antipandèmia.

Aquesta és la solució que s’ha pres per poder gaudir de l’espectacle pirotècnic més esperat de la Festa Major però adaptat a les mesures sanitàries, per evitar aglomeracions a la façana marítim i a la sorra. El tirarà la Pirotècnia Igual, de Canyelles, la nit del 4 d’agost, amb una durada de quinze minuts.

Es veuran flors i combinacions més grans, i més canvis de colors perquè siguin més visibles els efectes des de les cases. Unes figures de cares somrients i cors retran homenatge a tota la gent. S’utilitzaran carcasses peònies de canvis de colors, crisantems amb pistils, pluges d’intermitències roses, blanques i verdes… I també es produiran efectes de llançaments múltiples, amb flocades de colors i dàlies, sense oblidar un gran final de colors.

Com a novetat d’enguany, l’espectacle estarà patrocinat per les Bodegas Jaume Serra.

FER UN COMENTARI