El CE Noia i CP Vilafranca s’enduen els derbis penedesencs

0
736
Els jugadors del Noia, celebren el segon gol (foto: Eva Pedrola).

El CE Noia Freixenet es va imposar per 2-1 al CP Calafell en el derbi penedesenc de l’OK Lliga i es referma en la tercera posició de la màxima competició estatal de l’hoquei patins. No va ser una victòria fàcil. De fet, fins al darrer minut i després d’insistir i insistir no va arribar el gol de la victòria, obra de Jordi Ferrer. Aleix Esteller havia marcat el primer pels de Sant Sadurní a les acaballes del primer temps, i Oriol Palau ha desviat un xut de mitja pista d’Àngel Rodríguez a principis del segon temps per empatar, en un partit amb molts sadurninencs a cada equip. El pavelló de l’Ateneu es va bolcar amb els de la capital del cava per acomboiar-los fins a anotar el segon, en un atac i gol constant durant tot el segon temps. Amb el 2-1, el Calafell va pressionar, però li va mancar temps i els tres punts es van quedar a casa. Els del Baix Penedès continuen vuitens, en una gran temporada.

El derbi penedesenc de de l’OK Lliga Plata s’ha decantat a favor del Digittecnic CP Vilafranca, que dissabte al vespre es va imposar al CP Vilanova al pavelló de les Casernes per 4-5, i d’aquesta manera s’acosta a només un punt de liderat. Els vilanovins, en canvi, veuen de reüll la cua de la classificació, amb només quatre equips per sota d’ells i dos punts de marge amb el penúltim.

El partit va ser clarament dominat pels de l’Alt Penedès, per bé que hi va haver emoció fins al final, com tot bon derbi, ja que els del Garraf van recuperar i es van quedar a un gol de la remuntada. Després d’uns minuts de tempteig, Adrián Candamio va marcar el primer a mitja primera part, de falta directa. Els quatre darrers minuts del primer temps van ser molt intensos, amb targeta blava per al CP Vilafranca Arnau Ribas, segon gol de Candamio malgrat la inferioritat numèrica, escurçada de diferència dels vilanovins amb gol de David Aguilar i, a manca de quatre segons, 1-3 de Xavier Aragonès.

Només començar la segona part, el Vilafranca va tornar a marcar, quan Enric Martí que va desviar un xut d’Arnau Ribas, i Joan Vázquez va fer el cinquè a mig segon temps. Però a manca de vuit minuts, les tornes van canviar i una falta directa favorable al Vilanova, que Fede Bocchi va convertir en gol, va reduir distàncies i va fer creure als locals que podien remuntar. La seva fe es va traduir en un tercer gol d’Ignacio Garrido a manca de quatre minuts i em el quart, de penal, també de Garrido, quan faltava un minut. Amb tot, el 4-5 ja va ser definitiu.