El CE Noia torna a l’Ateneu després de cinc mesos

0
199

Aquest dimarts al vespre, el Club Esportiu Noia Freixenet ha tornat a entrenar al Pavelló Olímpic de l’Ateneu, després de més de cinc mesos d’obres durant les quals ha hagut de disputar els partits al pavelló municipal de Torrelavit o bé al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. A més, els entrenaments de tots els equips s’han repartit entre Torrelavit, el Pla, Guardiola i a l’Escola Intermunicipal a Sant Sadurní.

Les obres de condicionament de l’Ateneu sadurninenc van començar de setembre. L’objectiu era dotar les instal·lacions de les mesures de seguretat i protecció contra incendis, amb un pressupost de gairebé 550.000 euros. En concret, se n’ha reforçat l’estructura, s’han retirat tots els components d’amiant, s’ha substituït l’actual coberta de fibrociment, s’ha incorporat la ignifugació de l’estructura de coberta i s’ha instal·lat un sistema de detecció, alarma i prevenció d’incendis, amb controls de fums i mecanismes a les portes ’emergència. Els nous lluernaris, a més, aporten més llum natural a l’interior del pavelló.
Els treballs s’han realitzat després que a l’estiu l’assemblea de socis de l’Ateneu aprovés la cessió d’ús de l’Ateneu a l’Ajuntament de Sant Sadurní per un període de 51 anys, un acord que ha permès destinar una subvenció de la Diputació de Barcelona a aquest arranjament. En una segona fase es milloraran altres aspectes com l’accessibilitat, que permetran recuperar el pavelló com a espai per a la celebració d’activitats socials i culturals.

FER UN COMENTARI