El CE Vendrell cau a Caldes, el Vilafranca se situa 2n a l’OK Plata i el CP Vilanova femení treu un punt d’Igualada

0
597

La primera jornada de l’any ha repartit sort diversa per als equips d’elit penedesencs d’hoquei patins. Amb el derbi penedesenc de l’OK Lliga entre el CP Calafell Tot l’Any i el CE Noia Freixenet ajornat per casos de covis-19 de l’equip local, el CE Vendrell va ser l’únic que va jugar i va perdre per 4 a 2 a la pista del Caldes, en un partit que va començar dominant per 0 a 2, amb gols de Xavi Crespo i Lluís Ferrer. A les acaballes del primer temps els locals va escurçar distàncies i durant el segon temps va remuntar: el tercer va ser aprofitant dos minuts de superioritat numèrica i el quart, a mig minut del final, quan el Vendrell jugava amb cinc jugadors de pista buscant l’empat.

El CP Vilafranca Capital del Vi va treure una meritòria victòria per 2 a 3 a la pista del Tordera que, combinada amb la resta de resultats, el situa segon a l’OK Plata, a un punt del líder Manlleu, que només va empatar a la pista del Jolaseta. Pels vilafranquins van marcar Xavier Aragonès (2) i Joan Vázquez. El CP Vilanova va ajornar el seu partit.

I en OK Lliga femenina, el P Vilanova va sumar un punt a la pista de l’Igualada, que és rival directe a la part baixa de la classificació, amb dos gols de Blanca Angrill i un de Paola Pascual.