El CE Vendrell es juga ser a Europa en l’últim partit

2
718

Al CE Vendrell només li queda un cartutx. O caixa o faixa. Diumenge a les 6 de la tarda disputarà l’últim partit de lliga de la temporada a la pista del Girona i es juga a un sol partit salvar la temporada, fer-ne un balanç favorable o bé que quedi com una temporada discreta en què, això sí, ha continuat a la màxima divisió estatal de l’hoquei patins, l’OK Lliga.

A manca de 50’ de joc, el CE Vendrell és novè, posició que dona accés directe a disputar la Copa CERS la temporada vinent. Però atenció! Té els mateixos punts que el vuitè (Voltregà) i que el desè (Caldes), de manera que depèn de si mateix de tornar a jugar a Europa la temporada vinent, però una ensopegada podria ser letal.

En l’últim partit el Club d’Esports jugarà a la pista d’un Girona que ja ha aconseguit el bitllet per a la CERS; per tant, no s’hi juga res. Però és difícil que els dos rivals de l’equip baixpenedesenc fallin diumenge: el Caldes perquè juga a la pista de l’Asturhockey, cuer i descendit a Primera Divisió des de fa bastantes setmanes; i el Voltregà perquè rebrà a casa un Liceo que ja no pot guanyar la lliga i que té la participació a la Lliga Europea assegurada.

En el penúltim partit de lliga, el CE Vendrell va rebre a casa un Palafrugell que tot i ser ja equip de Primera, va lluitar a mort per treure algun punt del Vendrell. Al final els vendrellencs es van imposar per 3-2, amb emoció fins al final. Pels de casa van marcar Eloi Mitjans i dos gos amb pilota aturada de Cristian Rodríguez (un de falta directa i un de penal).

També els seus rivals directes van sumar punts: el Voltregà va empatar a la pista del campió FC Barcelona (5-5) i el Caldes es va imposar al CE Noia sadurninenc (2-1), que jugarà la Lliga Europea.

2 COMENTARIS

  1. El Vendrell no depen de sí mateix ja que a triple empat queda fora , aixi que necessita apart de guanyar que algun rival no guanyi (Caldes o Voltregà) ; tambe és cert que perdent pot clasificar.se si el Caldes perd a la pista del cuer i ull que el Voltregà llavors no perdi ,, i empatant si el Voltregà perd o el Caldes perd o el Caldes empata (sempre que el Voltregà no empati , és igual que guanyi, en aquest darrer cas)

    • Hola.
      Ho hem consultat a responsables del CE Vendrell i així ens ho han explicat. D’altra banda, ara hi ha triple empat i, segons el web de la Federació, el CE Vendrell va per darrere del Voltregà i per davant del Caldes, de manera que el triple empat l’està afavorint.

FER UN COMENTARI