L’equip d’hoquei patins del Club d’Esports Vendrell no ha superat els quarts de final de la Lliga Catalana, que es disputava el dilluns dia 3 a la pista del Pavelló de Les Comes d’Igualada contra el Lleida Llista Blava.

El partit va començar amb tots els punts a favor dels vendrellencs, ja que Iker Casado i Guido Pellizzari van marcar els dos primers gols abans del minut 40. Així i tot, cap a finals del partit el Lleida va fer l’empat amb un gol d’Oruste i un de Roberto di Benedetto pocs segons abans d’acabar el partit. Finalment, a la pròrroga de cinc minuts, Candanedo va fer el 3 a 2 que proclamà el Lleida guanyador de la jornada.

Al partit anterior, que es disputava al pavelló del Club d’EsportsVendrell, l’equip va perdre 1 a 5 contra el Barça però va quedar com a segon classificat del seu grup, havent de competir posteriorment amb el Lleida.

Finalment, el dilluns 10 els equips que jugaran a les semifinals seran el Barça contra el Girona i el Lleida contra el Reus.

Pel que fa al CE Vendrell, es troben treballant en la pretemporada i aquest cap de setmana tenen dos partits amistosos: dissabte jugaran a Vilafranca a les 20 h del vespre, i diumenge jugaran a la pista de casa contra el Lyon (França) a les 12 del migdia.

FER UN COMENTARI