El CE Vendrell fa un pas de gegant per mantenir-se a l’OK Lliga

0
781
El Noia, celebrant la victòria (foto: Eva Pedrola).

El CE Vendrell va fer dissabte al vespre un pas de gegant per acostar-se al seu objectiu de mantenir-se un any més a la màxima categoria de l’hoquei estatal. A manca de tan sols dues jornades per acabar la lliga, els vendrellencs es van imposar a la pista de l’Igualada HC, cinquè classificat, per 2-3. Una victòria a domicili en una pista de prestigi que allunya les posicions de descens a tres punts. La salvació es podria certificar dissabte si guanyen el CH Lloret, que és rival directe. Serà a les 8 del vespre, i el club fa una crida especial a l’afecció a ajudar l’equip des de la graderia. Si no, s’ho jugarà tot a l’últim partit a la pista del CE Lleida.

L’equip dirigit pel vilafranquí Josep Lluís Delriu va haver de remuntar un marcador desfavorable de 2-0 al descans. Emanuel Necchi al minut 30, Jordi Ferrer al 34 i Xavi Crespo quan quedaven poc menys de 2’ per acabar el partit van ser els protagonistes de la remuntada.

El CP Calafell Tot l’Any va caure clarament derrotat per 5-1 a la pista del Girona CH i encara no té la permanència matemàticament assegurada, per bé que té les posicions de descens a quatre punts. Si diumenge guanya l’Alcoy a casa, serà equip d’OK Lliga un any més.

I el CE Noia es va imposar amb claredat (5-1) al CP Vic i manté viva l’esperança d’acabar la temporada invicte al pavelló de l’Ateneu. Només ha cedit dos empats, amb el CE Lleida i amb el FC Barcelona, i només li queda jugar a casa la propera jornada, que serà dissabte a 2/4 de 8 del vespre, contra el CH Caldes. A hores d’ara, a la lliga és quart, però té a tan sols dos punts la segona plaça. I a més, els tres punts contra el Vic li donen el rècord històric de punts en una temporada (58). Els cinc gols sadurninencs de dissabte van ser obra de Sergi Llorca (2), Edu Fernández, Sergi Aragonès i Marc Grau.