El CE Vendrell fitxa Delriu fins a final de temporada per intentar salvar-se

0
599

Canvi d’entrenador al CE Vendrell, que havent superat l’equador de l’OK Lliga d’hoquei patins, es manté en penúltima posició i és ferm candidat a perdre la categoria. El club vendrellenc anunciava dijous el fitxatge del vilafranquí Josep Lluís Delriu com a nou entrenador fins a final de temporada, en substitució del tàndem que formaven els tècnics de la casa Gonzalo Medina i Xavier Nicolàs. La seva direcció compartida, agafant el relleu sobtat de Jordi Garcia l’estiu passat, no ha funcionat.

 

Delriu es trobarà amb un CE Vendrell a quatre punts de la salvació, empatat a només 12 punts amb el cuer Alcoy. Per davant hi té deu finals en què haurà de superar el pobre bagatge actual de dues úniques victòries (i sis empats).

 

Josep Ll. Delriu va fer bona part de la seva carrera esportiva al CP Vilafranca, amb el qual va ser quart a la lliga i semifinalista de la CERS. Va penjar els patins al CP Vilanova, on també va ser entrenador i va arribar a aixecar la Copa de la CERS. Va deixar el club del Garraf al 2015 i un any després dirigiria el CP Vilafranca des de la banqueta, des d’on no va poder evitar la pèrdua de la màxima categoria. Ara comença una nova etapa amb el CE Vendrell, també amb un objectiu complicat: la salvació.

FER UN COMENTARI