El CE Vendrell guanya el seu primer partit de la temporada a l’OK lliga

0
1129

El Girona CH és la primera víctima del CE Vendrell a la temporada 2018/19. Fins ara, l’equip vendrellenc era cuer i només havia sumat punts en empats (quatre, en concret), però en la jornada intersetmanal de dimarts per fi es va treure la son de les orelles i va guanyar el seu primer partit de la temporada a l’OK Lliga (3-1) i, de retruc, amb els tres punts sumats, deixar no només l’últim lloc de la classificació sinó fins i tot posicions de descens: ara és quart començant per la cua.

Després d’una primera part en què el Girona va saber aguantar un gol d’Oriol Garcia, marcat al minut 10, per arribar al descans amb el resultat de 0 a 1, la segona part va ser de domini clar del Vendrell. Al minut 30, Pablo Nájera va fer empatava el partit. Dos minuts després, Emanuel Necchi avançava els vendrellencs de penal i, després que el Girona desaprofités un penal i una falta directa, al 44 Guido Pellizzari feia el gol de la tranquil·litat per als locals, en un partit en què també va destacar el porter Gerard Camps.

Si el CE Vendrell era la cara, el CP Calafell Tot l’Any era la creu de la jornada ja que perdia pel mateix resultat (1-3) a casa contra el CP Vic, que encara no coneixia la victòria. El Calafell, mitjançant Gerard Pujol només podien marcar el gol de l’honor de falta directa a manca d’1’ 44’ per acabar el matx.

L’altra bona notícia de la jornada 11 de la màxima competició d’hoquei patins estatal va ser la victòria a domicili d’un sòlid CE Noia Freixenet a la pista del PHC Sant Cugat (2-3), que el fa pujar fins al sisè lloc de la classificació provisional. Els sadurninencs van capgirar en el segon temps el 2-0 amb què es va acabar la primera part, amb gols de Xavier Costa i Sergi Llorca (2).