El CE Vendrell perd la màxima categoria i el CP Vilafranca no pot assolir l’ascens a l’OK Lliga

0
433
El CE Vendrell no va tenir opcions davant l’Alcobendas. (foto: Raimon Mascaró).

L’hoquei penedesenc es quedarà amb tan sols dos equips a la màxima divisió de l’hoquei estatal la propera temporada: el CE Noia Freixenet i el CP Calafell Tot l’Any. En els darrers partits del play off disputats el passat cap de setmana, el CE Vendrell va tornar a perdre davant l’Alcobendas i, per tant, va perdre la categoria, jugarà la temporada vinent a l’OK Plata, mentre que el CE Vilafranca Capital del Vi va empatar amb el Palafrugell, un resultat insuficient per pujar a l’OK Lliga. Tots dos jugaran a l’OK Plata el 2021/22, juntament amb el CP Vilanova.

El CE Vendrell ja havia perdut per dos gols el partit d’anada contra l’Alcobendas madrileny i a la tornada a casa, dissabte, no va tenir cap possibilitat, ja que va anar tota l’estona per darrere en el marcador. Va perdre per 2 a 4, però a manca de set minuts anava 0 a 4.

Més a prop ho va tenir el Vilafranca, que al segon temps dominava per 2 a 1 i estava a un gol de forçar la pròrroga. A manca de dos minuts i escaig es va quedar amb un jugador menys per targeta blava i el partit es va escapar. Va acabar empatant a tres, amb un pavelló poliesportiu força ple de públic.