El CE Vendrell regala a la seva afició la segona Copa Princesa

0
718

El CE Vendrell es va proclamar diumenge campió de la Copa Princesa d’hoquei patins per segona vegada, onze anys després de la primera. Ho va fer a la pròrroga, amb èpica i davant la seva afecció, ja que el torneig es disputava al llarg de tot el cap de setmana al pavelló del Vendrell.

La competició que disputen cada any els quatre millors equips de l’OK Plata a l’equador de la lliga va arrencar dissabte amb les semifinals. Al migdia, el Shum Massanet es va imposar per 5-4 al CH Mataró, en un partit molt igualat que va acabar amb empat a tres, amb una pròrroga sense gols, i desenllaç final als penals. La segona semifinal la disputava al vespre el CE Vendrell amb el CDE Arenys de Munt. Després d’un primer temps equilibrat, amb un únic gol de Xavier Crespo, a la segona part els baixpenedesencs van marcar diferències i als 10’ ja guanyaven per 4-0, amb gols del mateix Crespo, Manu Necchi i Francisco Fernández. L’Arenys va poder retallar distàncies amb dos gols, però la victòria mai va perillar: 4-2.

La final entre el Shum i els entrenats per Lluís Delriu, diumenge al migdia, va ser una bogeria de gols a banda i banda de la pista, amb un partit molt intens, alternances en el marcador i un final èpic en què els vendrellencs van remuntar dos gols en contra, per acabar capgirant al marcador a la pròrroga, davant el deliri de l’afecció. 6-5.

Va començar marcant el Shum al minut 7 però tot seguit Lluís Ferrer empatava; a poc per acabar el primer temps, Necchi avançava els locals però quan faltaven segons per la botzina els de la Selva empataven a dos. A la represa, després de deu minuts de tempteig, Gerard Miquel situava el 3-2 pel CE Vendrell; cinc minuts després el Shum empatava a tres i encara marcaria dos gols més, que semblava que deixaven la final sentenciada (3-5), a manca de 4’. Però el Vendrell mai va donar el braç a tòrcer, la motivació era màxima i en els dos darrers minuts, els gols de Gerard Miquel primer i Lluís Ferrer després situaven l’empat a cinc al marcador. Finalment, als 3’ de la pròrroga, Necchi va fer el gol de la victòria vendrellenca.

Dilluns al vespre, l’Ajuntament va fer una recepció oficial a l’equip i la Copa de la Princesa hi ha romàs exposada uns quants dies.