El CE Vendrell torna a ser equip de l’OK Lliga

0
769
Equip del CE Vendrell de la temporada 2019/20.

S’ha acabat el “calvari” per al CE Vendrell, que torna a ser equip de l’OK Lliga d’hoquei patins. La Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Patinatge es va reunir dissabte per decidir com acabar la temporada 2019/2020, interrompuda pel confinament, i va resoldre donar per acabada la temporada tant de l’OK Lliga com de l’OK Plata.

La principal implicació per als equips penedesencs deriva del fet que els campions provisionals dels dos grups de l’OK Plata pugen directament a l’OK Lliga, de manera que el CE Vendrell, que era primer, la temporada que ve tornarà a competir entre els millors. Els vendrellencs eren primers de l’OK Plata Sud amb 39 punts, tres més que l’Alcoi. Per la seva part, el Digittecnic CP Vilafranca Capital del Vi ha acusat la seva irregularitat i els seus bons números de les darreres setmanes l’han deixat a les portes de l’anhelat objectiu de tornar a la màxima divisió estatal: amb 29 punts, s’ha quedat a un del CH Mataró, que és qui pujarà de l’OK Plata Nord. Es mantindrà, doncs, en aquesta categoria, igual com el CP Vilanova.

I pel que fa a l’OK Lliga, el FC Barcelona queda com a campió i el CE Noia Freixenet és tercer i, per tant, la temporada que ve tornarà a competir a la lliga europea, entre els millors del continent. Meritòria és també la vuitena plaça del CP Calafell.

La Federació ha decidit que no hi hagi descensos, de manera que al curs que ve hi haurà 16 equips a l’OK Lliga.

FER UN COMENTARI