El celler Can Descregut, situat a Vilobí del Penedès, s’ha incorporat aquest dimarts a la marca col·lectiva Corpinnat, després d’haver passat amb èxit les corresponents auditories i haver rebut el vistiplau de l’assemblea de socis de l’Associació de Viticultors i Elaboradors Corpinnat-Avec, titular la marca. 
Amb aquesta incorporació ja són deu els cellers que s’agrupen sota la marca Corpinnat que elabora vins escumosos sota uns exigents compromisos de rigor i qualitat, amb raïm 100% ecològic, verema manual i vinificació íntegra a la propietat. L’entrada a Corpinnat ha fet que Can Descregut abandoni també el Consell Regulador de la DO Cava, com ho van fer els altres nou celler ara fa un any.
Els dos vins escumosos Corpinnat que Can Descregut té des d’aquest dimarts al mercat són el Descregut Reserva 2017 i el Memòria 2012, un llarga criança de més de 70 mesos. Per Marc Milà, la decisió d’entrar a Corpinnat “respon a la voluntat de fer valdre l’esforç del procés d’elaboració, des de la vinya a l’ampolla, vinificant el 100% dels vins a la propietat”.

 

Can Descregut és una empresa familiar creada l’any 1992 a Vilobí del Penedès, que produeix 60.000 ampolles l’any. El celler compta amb una extensió de 25 hectàrees de vinya situades entre Vilobí i Font-rubí on predominen les vinyes velles amb les varietats xarel·lo, xarel·lo vermell, macabeu, parellada i sumoll.

Amb aquesta nova incorporació la marca col·lectiva Corpinnat suma deu cellers: Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes, Júlia Bernet, Mas Candí i Can Descregut.

FER UN COMENTARI