El centre de dia Masbau de Vilanova tanca durant 14 dies en detectar-s’hi dos positius de covid

0
342

Una persona usuària del centre de dia Masbau i una treballadora del Servei d’Atenció Domiciliària d’AISSA han donat positiu en una prova PCR i immediatament s’hi han activat els protocols per evitar que la covid-19 s’hi segueixi propagant. Així, tan bon punt dijous es van detectar els casos positius, es va procedir al tancament del centre de dia per espai de dues setmanes. A més, divendres al matí es van fer proves PCR a totes les persones que n’han estat usuàries i al personal.

No es pot establir una correlació clara entre els dos positius, ni en relació a la possible direcció de la infecció, ja que la covid-19 amb molta freqüència no presenta simptomatologia. En tot cas, la direcció del servei vol deixar constància que totes les persones treballadores del SAD i del centre de dia treballen sempre utilitzant els equips de protecció individual.

D’altra banda, entre dimecres i dijous es la setmana passada es van realitzar, amb el suport del CAP Jaume I, el cribratge de totes les persones treballadores del Servei de Residència dels Josepets, tal com indiquen les recomanacions del Departament de Salut. Des del mes de juliol, no s’hi ha detectat cap cas positiu a la residència.

FER UN COMENTARI