El centre Neàpolis de Vilanova acollirà quatre actes del Mobile Week Catalunya

0
175

L’Ajuntament de Vilanova participarà per segon any consecutiu al Mobile Week Catalunya, amb quatre actes gratuïts a Neàpolis durant el mes de juny que volen apropar la tecnologia a la ciutadania. La presentació oficial de la Mobile Week a Vilanova està prevista per al 7 de juny, dia en què s’explicaran experiències de gamificació i realitat virtual en la promoció turística que ja s’estan desenvolupant en el projecte europeu MedGAIMS. El 15 de juny es farà una jornada sobre tecnologia social i salut, que abordarà qüestions com l’ètica i la implicació social, per crear tecnologies en l’àmbit sociosanitari en relació a projectes que s’estan treballant en el camp de la salut i el benestar en el marc del PECT (projectes d’especialització i competitivitat territorial) Garraf d’Envelliment Actiu i Saludable.

El 16 de juny es dedicarà a la innovació aplicada als media, amb dues sessions: la primera, sobre la nova oferta en formació professional, en què s’explicarà el projecte Crea&TIC i el seu treball per incorporar noves habilitats formatives vinculades al teixit empresarial local; la segona serà un debat sobre la importància del 5G per als mitjans de comunicació.

Finalment, hi haurà també una sessió sobre tecnologies disruptives i noves oportunitats per al sector econòmic (21 de juny), en què es plantejaran novetats per a la ciutat com la implantació del 5G al Penedès-Garraf, la projecció internacional de les ciutats i el foment de la innovació en l’empresa.

Les jornades dins de la Mobile Week també preveuen tallers tecnològics adreçats als més joves.

FER UN COMENTARI