El ciclista vilanoví Marc Soler està tenint un bon paper al Tour de França

0
946

El ciclista vilanoví del Movistar Team està tenint una molt bona actuació en el seu debut com a professional i en la prova de ciclisme en ruta més important d’Europa. Un cop superat l’equador del Tour de França, Marc Soler està complint molt bé amb el que el seu equip li demanava, que és ajudar l’equip en el que faci falta per tal que els seus tres líders (Mikel Landa, Nairo Quintana i Alejandro Valderde) hi tinguin una actuació destacada.

Aquest treball d’equip i per a l’equip fa que individualment no es trobi entre els millors. Però tampoc se li demanava. Ahir dijous, un cop acabada l’onzena etapa, considerada l’etapa reina, del total de 21 que té el Tour, Marc Soler ocupava la 95a posició (entre els 153 ciclistes que continuaven actius) i era el 14è en la classificació dels joves. També està essent una peça clau per aconseguir que el Movistar Team lideri la classificació per equips.

Quant als seus companys d’equip, Landa i Quintana es troben en posicions òptimes per assaltar en les properes etapes de muntanya el podi. Landa és setè a 3’ 13’ del líder i a 1’ 23’’ del tercer classificat, i Quintana és a 4’ 13’’ del mallot groc. Tots dos van cedic pocs segons al líder en l’etapa reina disputada dijous, Valverde, en canvi, ha perdut ja força opcions, ja que és el 12è de la general a 9’ 7’’ del lideratge.

FER UN COMENTARI