El Circ Raluy Legacy torna a la vegueria amb “Todo (Lo)cura”

0
587
LA CÁMARA DE PEPE

Aquest estiu diversos municipis de la vegueria acolliran la segona part de l’espectacle “Todo (Lo)cura” del Circ Raluy Legacy, un show que van estrenar el passat 2020 a Vilanova i la Geltrú amb l’objectiu de tornar la màgia i l’esperança després de mesos de confinament.

En aquesta ocasió, el circ es troba precisament a Vilanova fins aquest diumenge dia 25, i després es desplaçarà a Cunit, des del dijous 29 fins al diumenge 8 d’agost. Finalment, la gira d’estiu també s’instal·larà a Calafell des del 12 al 29 d’agost.

Els artistes del circ recuperaran el bon humor de la primera edició d’aquest espectacle i hi afegiran més números de risc i incorporaran novetats com l’actuació dels acròbates equatorians Hermanos Cedeño, que es troben en gira per primera vegada, i el xilè Rodrigo Tolzen, un mag i còmic de renom que actuarà en primícia a l’estat espanyol amb la família Raluy.

La segona part de “Todo (Lo)cura” ofereix números aeris, equilibris i màgia amb un rerefons de llums i colors de fantasia. Tot, combinant l’essència del circ dels anys trenta i coreografies i tecnologies més actuals.

L’espectacle ha estat dissenyat seguint les mesures de seguretat sanitària, i tot l’equip del circ utilitza la mascareta durant el show, que dura una hora i mitja. El Circ Raluy també ha impulsat la iniciativa Happy-Friday per garantir l’accés a la cultura, i els divendres aplicarà un 50% de descompte a les entrades per a famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i persones jubilades.

La compra d’entrades es pot fer a través de la pàgina web www.circoraluy.com o a les taquilles del Circ.

FER UN COMENTARI