A partir d’aquesta tarda i fins el 28 de juliol es podrà tornar a gaudir de la màgia i l’art dels membres del Circ Raluy Legacy. La plaça del Port de Vilanova oferirà deu dies d’emocions i espectacle a càrrec d’uns professionals amb molt de bagatge: la família Raluy ha estat al món del circ durant tres dècades i continuen innovant per adaptar-se al present sense renunciar a l’atractiu dels anys 30, l’època daurada del circ.

L’espectacle que presentaran serà The Magic Formula, show que busca homenatjar al patriarca familiar Luis Raluy, conegut per la seva faceta de pallasso però també per les seves inestimables aportacions al món de les matemàtiques. The Magic Formula aportarà equilibris i contorsions, trucs de màgia, desaparicions i, sobretot, molta destresa i emoció.

A l’espectacle hi participen membres de la família com l’il·lusionista Louisa Raluy, els transformistes Kerry Raluy i Jean Christophe, les monociclistes Niedziela i Emily Raluy i altres, però també compta amb artistes de renom internacional com el trio Lipstick o la reconeguda Troupe Sol Habana. A més, també hi actuaran dues noves incorporacions: el trio d’Ucraina Higher Flight, que assumeix el repte de les barres fixes; i el duo del multifacètic i premiat artista Pietro Vicentini i el seu company Bigotis.

A banda de les actuacions els espectadors també podran gaudir de la nova carpa de la companyia i dels diversos camerinos de colors del circ. Per a més informació i les entrades es pot consultar la pàgina web circoraluy.com.

FER UN COMENTARI