El Circ Raluy Legacy torna a Sant Sadurní amb risc i optimisme

0
299
SANDRA LÓPEZ

Aquest dijous el reconegut Circ Raluy Legacy tornarà a actuar al recinte firal de Sant Sadurní amb el seu espectacle Todo (lo)cura, un show amb risc, humor, màgia i optimisme per paliar els efectes de la pandèmia.

L’espectacle, que combina l’essència dels anys 30 del circ amb l’avantguardisme i les tecnologies, compta amb actuacions exclusives, com la presentació de Plexi, una troupe d’acròbates internacionals de Colòmbia, Argentina i Espanya, amb el mag xilè Rodrigo Tolzen, amb el showman Dimitri, que aporta humor i ironia a l’espectacle, o amb les germanes Kerry i Louisa Raluy, entre altres. 

Així, i després de dos anys d’abscència, la família Raluy torna a Sant Sadurní per presentar el nou espectacle, que es durà a terme seguint les mesures de seguretat al recinte firal de davant del CAP del 28 d’abril fins al 8 de maig.

A més, la companyia posa en marxa els Happy Fridays, que suposen un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, discapacitats, carnet jove i jubilats per tots els divendres. Les entrades es poden adquirir a la pàgina web www.circoraluy.com i a la taquilla del circ.

FER UN COMENTARI