El circ hereu del llegat de Lluís Raluy, reconegut artista circense i col·leccionista de carruatges antics, torna a fer parada a Sant Sadurní d’Anoia. Des que, el 2016, el fill gran de Lluís Raluy va crear el Circ Raluy Legacy, la família ha estat oferint màgia i espectacle conservant l’estil del pare i afegint-hi tocs vanguardistes.

En aquesta ocasió, la companyia presenta el seu darrer espectacle, The Magic Formula. Aquest busca homenatjar el patriarca actual de la família, Lluís Raluy fill, que a més de ser un conegut pallasso també ha creat fórmules i teories matemàtiques.

Amb la presentació de The Magic Formula la família també estrenarà la seva nova carpa, dissenyada inspirant-se en els anys daurats del circ i que inclou il·lustracions de l’època en què el circ era tan popular com l’òpera i el teatre.

Durant l’última gira, el circ ha ofert més de 500 funcions i ha visitat més d’una cinquantena de ciutats. actualment compta amb els artistes familiars i més d’una vintena d’artistes reconeguts internacionalment. Per a més informació sobre les actuacions i horaris, cal consultar la pàgina web circoraluy.com.

 

IMATGE: Dani Llaó

FER UN COMENTARI