El Circ Raluy Legacy continua actuant a la vegueria, ara a Cunit

0
541
SANDRA LÓPEZ

El Circ Raluy Legacy es trasllada de la costa de Vilanova a Cunit, on s’hi estarà a partir de demà i fins al diumenge 9. La família Raluy ha adaptat el seu nou espectacle a la situació d’emergència sanitària actual, i ha elaborat la funció Todo (Lo)cura, estrenada a Vilanova fa un parell de setmanes.

Els membres del circ van passar els mesos de confinament a Reus, en una aturada històrica de la seva activitat que mai s’havia viscut en els més de vuitanta anys de vida de l’entitat. De fet, han passat per terratrèmols i inundacions en les seves voltes al món, però fins ara mai havien hagut de confinar-se o viure tant temps sense estar en contacte amb el públic.

Tot i així, des del circ van decidir contribuir a pal·liar els efectes de la crisi fabricant mascaretes per les persones més necessitades i vulnerables de Reus.

Des que han pogut reprendre la seva activitat, però, que han iniciat un nou recorregut per la costa del Garraf i el Baix Penedès, començant per Vilanova. La propera setmana actuaran a Cunit amb una o dues sessions cada vespre, i més endavant instal·laran la seva capa i les caravanes històriques d’inicis del 1900 al municipi de Calafell.

Les funcions es duran a terme seguint les mesures de seguretat sanitària actuals, i per això només s’ocuparà un terç de la carpa, l’equip del circ durà mascareta i es garantirà la distància entre el públic.

El Circ Raluy Legacy estarà a Cunit fins al proper diumenge 9, davant l’estació de Renfe. La venda d’entrades es realitzarà en la web www.circoraluy.com o a les taquilles del Circ.

FER UN COMENTARI