Per tercer any consecutiu Vilafranca se suma a la iniciativa internacional The Big Draw que té per objectiu portar el dibuix al carrer i que durant el mes d’octubre se celebra a diferents ciutats del món (Londres, Barcelona, Roma, Florència, Brussel·les, París, França, Nova York, Chicago, Hong Kong…).

Els col·lectius participants a la festa són l’Escola Municipal d’Art Arsenal, el Col·lectiu Gargot, el Zig-Zag Centre d’Expressió Plàstica, les Matinals de Dibuix Domèstic i, per primer any, el Batxillerat artístic de l’Institut Milà i Fontanals. Tots ells, juntament amb el servei de Cultura, organitzen la festa, que tindrà lloc dissabte 20 d’octubre entre 17.30 i 20 h. Hi haurà sis tallers gratuïts i adreçats a tots els públics. Tots es faran pel centre i el Claustre dels Trinitaris s’estrenarà com emplaçament.

Des de les Matinals de Dibuix, Marta R. Peribáñez i Tàssies faran el taller “Tu ets el dibuix… qui vols ser? a la plaça de la Vila; Anna Mongay, del col·lectiu Gargot s’encarregarà de “Triar, repartir i enganxar”, a la plaça Jaume I; l’Escola Municipal d’Art Arsenal portarà al Claustre dels Trinitaris el taller “Dibujuga”; el Zig-Zag farà dibuixar i pintar els participants a “Dibuix a la tinta xina”, a la plaça de Santa Maria; els alumnes i professors del segon de batxillerat artístic de l’IES Milà i Fontanals animaran a pintar bufant en el taller “Animals peluts”, a la plaça de la Vila i, finalment, Eva Sans, també del col·lectiu Gargot proposarà un taller d’estampar formes a la plaça del Campanar.

FER UN COMENTARI