El Club Bàsquet l’Arboç arrasa a la cinquena jornada dels territorials

0
227
Les jugadores del sènior femení, en un moment del partit amb el Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau. // FOTO: CLUB BÀSQUET L’ARBOÇ

El cap de setmana passat es duia a terme la cinquena jornada dels campionats territorials en categoria sènior, tant en els equips masculins com en els femenins.

En masculins, l’equip invicte a la classificació continua sent el Club Bàsquet Morell B, després de superar el Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau per 73 a 62. El Club Bàsquet Morell, que la setmana anterior havia abatut el Club Bàsquet l’Arboç amb trenta punts de diferència, és actualment l’equip que encapçala el campionat.

Els arbocencs i les arbocenques, imparables

Malgrat la derrota contra el Morell de la setmana anterior,  el CB l’Arboç, segon classificat, va vèncer el Reus Ploms Salle, amb qui estaven empatats, en aquesta cinquena jornada. A la mitja part només els separaven tres punts, i el partit va finalitzar amb una diferència de 23 punts. Pel que fa al sènior femení del CB l’Arboç,  només es pot parlar d’èxits. L’equip, que ha fet història en erigir-se com a primer conjunt oficial d’aquesta categoria en 76 anys de bàsquet al municipi, ja suma cinc victòries i cap derrota i encapçala en solitari la competició.

El cap de setmana passat es va imposar per 77 a 19 punts amb el sènior femení del Club Bàsquet Sant Pere i Sant Pau.

De cara a aquest cap de setmana, el sènior masculí s’enfrontarà a casa amb El Carme Bàsquet, i el sènior femení descansarà.

FER UN COMENTARI