El Club Handbol Ribes debuta amb victòria a Primera Catalana

0
170

El Club Handbol Ribes ha debutat a Primera Catalana amb una treballada victòria davant del Sant Llorenç per 38 a 29. Un partit que va començar malament (0-3, 2-5), amb nervis per als ribetans; va ser en el tram inicial quan van perdre la majoria de pilotes (8 al llarg de tot el partit), però que després d’un temps mort, ràpidament van saber donar-li la volta i a l’equador de la primera part ja dominava per 7-5, després d’intensificar la defensa, quatre bones aturades del porter Èric Lubiano (acabaria el partit amb un 36% d’aturades). Al descans guanyaven per 14-11; tres gols de diferència que es van anar mantenint fins a manca de 7 minuts, quan van fer un parcial de 8-2 que va deixar el partit amb la diferència final més àmplia de nou gols. Una victòria dedicada a Roger Reverter, que s’havia lesionat la setmana anterior en el darrer partit de pretemporada i que estarà uns mesos allunyat de la pista. El màxim golejador, Toni López amb deu dianes.