El Club Vòlei Monjos disputarà els play-offs d’ascens a Primera Divisió d’Espanya

0
299
El CV Monjos s'ha proclamat campió de la fase final de Primera catalana sènior. / CV Monjos

El Club Vòlei Monjos representarà Catalunya a la fase espanyola d’ascens a Primera Divisió. Ho farà després d’haver-se proclamat campió de la fase final catalana sènior aquest passat cap de setmana a Girona, en uns play-offs on l’equip mongenc va haver de capgirar el marcador en dues ocasions.

En primer lloc, a les semifinals davant el CV Encamp, que es va endur els dos primers sets per 25-17 i 30-28. Els de Santa Margarida i els Monjos, però, van empatar el partit (20-25 i 13-25) i van disputar un tie break d’infart, guanyant-lo per un ajustat 11-15.

Amb les semifinals a la butxaca, el CV Monjos ja tenia la classificació als play-offs d’ascens assegurada, però els mongencs no es van conformar amb aquesta victòria i a la final davant el CEV L’Hospitalet van demostrar que es tracta d’un equip ambiciós, amb ganes de donar guerra a la competició estatal. Malgrat perdre el primer set per 26-24, el CV Monjos va reaccionar i va empatar el partit amb un 16-25. Aprofitant l’embranzida d’aquest segon set, van prémer l’accelerador i es van endur la tercera mànega per 17-25. Quan semblava que el matx estava llest per sentència, el CEV L’Hospitalet es va endur un ajustat quart set per 26-24. En el desempat, els mongencs van demostrar molta eficàcia en atac i una gran solidesa en defensa per fer-se amb el partit (7-15) i el campionat.

Ara el CV Monjos representarà Catalunya a la fase espanyola d’ascens Primera Estatal, juntament amb el CEV L’Hospitalet. La promoció d’ascens es disputarà el darrer cap de setmana de maig.