El Col·legi de Veterinaris denuncia l’hospital Vetsolidari de Vilafranca

2
2389

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona ha interposat una denúncia davant el Servei de Protecció de la Natura (Seprona) de la Guàrdia Civil contra l’hospital veterinari Vetsolidari, de Vilafranca, per intrusisme professional, competència deslleial i maltractament animal. El degà del Col·legi, Ricard Parés, explica que diversos propietaris d’animals i treballadors del centre els van alertar de les pèssimes condicions de les instal·lacions i de pràctiques “totalment inacceptables”. “Captaven clients oferint preus molt econòmics, però ni les seves instal·lacions eren les correctes ni els tractaments dels animals els adequats”, afegeix. A la denúncia també s’inclou que el responsable del centre no és veterinari.

Parés recorda que tota intervenció quirúrgica té un preu i que quan el reclam principal per captar clients són ofertes “low cost” es corre el risc que la qualitat assistencial no sigui la desitjable. “S’ha d’anar amb compte perquè rere els baixos preus, a banda de competència deslleial, es poden amagar pràctiques totalment inacceptables com en aquest cas”, apunta.

Pel que fa a les instal·lacions, el Col·legi de Veterinaris va denunciar que els animals amb diarrea compartien espai amb la resta, fet que feia que les infeccions es propaguessin lliurement per tot el centre. Parés confia que la denúncia prosperi i es clausuri el centre.

2 COMENTARIS

  1. A parte del mal trato hacia los animales también hay muy mal trato a los trabajadores, prometiendo cosas que nunca llegan a cumplir como contratos y sueldos, que a menos que les vayas mucho detrás no hay manera de que lo hagan. Hay gente que todavia espera sueldos de hace meses. Gente con contrato de “voluntario” Porque así no te aseguran, y tampoco puedes denunciar si no te pagan ya que en el contrato pone que no se cobra, pero en realidad te dicen que vas a cobrar 800€ al mes. En fin, podría decir muchísimas mas cosas… Deberían cerrarlo ya.

FER UN COMENTARI