El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ja ha rebut les targetes moneder per a l’alumnat amb ajut de menjador i preveu fer-les arribar entre avui i demà als ajuntaments de la comarca perquè aquests les puguin repartir a les famílies beneficiàries. A l’Alt Penedès hi ha uns 2.000 alumnes amb ajut de menjador.

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i el Departament d’Educació ha habilitat targetes de prepagament per a tot l’alumnat dels nivells educatius de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria que durant el curs escolar 2019-2020 gaudia d’un ajut de menjador. D’aquesta manera es garanteix la continuïtat d’aquestes ajudes mentre els centres educatius romanguin tancats pel Covid-19.

Com que els Consells Comarcals tenen delegada la competència de la gestió dels ajuts del menjador, la Generalitat els ha enviat les targetes de prepagament perquè aquests organitzin el repartiment i les lliurin als ajuntaments per a la seva distribució final.

 

FER UN COMENTARI