El Consell Comarcal del Baix Penedès contractarà, durant dotze mesos, 24 persones en atur. El projecte s’emmarca dins el programa Enfeina’t a la comarca i poden optar-hi totes les persones en situació de desocupació de llarga durada (que hagin estat inscrits a l’Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, en els darrers 18 mesos).

Les feines que s’oferiran són 12 peons i 2 auxiliars administratius/ves (amb els llocs de treball distribuïts pels 14 municipis de la comarca), 1 monitor de lleure per a la gent gran (a Masllorenç) i 7 places d’auxiliar administratiu/va al Consell Comarcal del Baix Penedès.

Les persones interessades poden presentar la sol·licitud als ajuntaments de la comarca o bé a la seu del Consell Comarcal. Els terminis són de dilluns 25 fins dimecres 27  de novembre per als qui vulguin optar a les places de 12 peons i 2 auxiliars administratius/ves; i del dilluns 2 fins al dimecres 4 de desembre  per a la plaça de monitor de lleure i les 7 places d’auxiliar administratiu/va al Consell Comarcal. Juntament amb la sol·licitud cal presentar el DNI, el currículum i el certificat de vida laboral recent.

El programa Enfeina’t a la comarca es fa el Consell Comarcal amb la col·laboració dels 14 ajuntaments i està subvencionat pel SOC i el SEPE.

FER UN COMENTARI