El Consell Comarcal del Baix Penedès presenta la nova campanya turística

0
401

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest dimecres la nova campanya de promoció turístic. Es tracta d’una campanya, basada en 5 vídeos protagonitzats per l’humorista cunitenc Guillem Estadella on descobreix diferents espais de la comarca conversant amb els seus protagonistes. Sota el títol “Descobreix el Baix Penedès amb Guillem Estadella”, els cinc capítols donen a conèixer els principals elements paisatgístics, patrimonials i gastronòmics de la comarca. Aquests vídeos tenen una durada aproximada de 15 i s’aniran publicant cada setmana a les xarxes i al Canal YouTube del Consell Comarcal durant aquest estiu.

En el primer capítol es visita la Juncosa i es puja fins al cim de la comarca. En els altres episodis es visita el municipi de Calafell i es dóna a conèixer la fa zona marítima de la comarca. També s’ensenyen els vins de diferents cellers, i el darrer capítol serà un especial amb la participació dels músics Guillem Solé i Jaume Nin del grup Buhos.

Durant la presentació el director i realitzador de la campanya Aleix Figueras, ha explicat que l’objectiu d’aquest projecte és transmetre “la importància del que tenim més a prop, sovint desconegut, amb rigorositat però també donant un toc d’humor”. Per la seva banda, l’humorista Guillem Estadella ha destacat que participar en aquesta campanya ha estat una experiència que li ha servit per “redescobrir la comarca i veure el tresor que tenim, sovint desconegut pels mateixos habitants”. Al seu torn, el conseller comarcal de turisme del Baix Penedès, Jaume Casañas, ha avançat que aquesta campanya “és de quilòmetre 0” i que “pretén trencar tòpics sobre el Baix Penedès i a la vegada reconnectar els pobles donant a conèixer diferents racons de la comarca d’una manera diferent i amena enfocada a un turisme de proximitat”.

Aprofitant l’acte de presentació de la campanya davant dels mitjans de comunicació s’ha projectat un vídeo resum de tots els capítols:

FER UN COMENTARI