Dos anys després de perdre la categoria, el Club Patí Calafell tornarà a ser equip de l’Ok Lliga la temporada vinent. Els homes de Jordi Esteve van certificar l’ascens matemàtic aquest passat cap de setmana, en guanyar 2 a 4 a la pista del Vilanova. Tres punts que, combinats amb els empats de dos dels seus rivals directes, l’Alcobendas i el Taradell, assegura els verds el bitllet directe per a la màxima competició estatal.

A falta de tres jornades per finalitzar la competició, el conjunt del Baix Penedès lidera la classificació amb 46 punts, seguit del Sant Cugat (45), l’Alcobendas (38), el Manlleu (38) i el Taradell (37). El duel directe que es disputarà el pròxim 12 de maig entre l’Alcobendas (tercer) i el Manlleu (quart), que impossibilita a un dels dos equips sumar 9 punts el que queda de lliga, i el gol average que el Calafell té guanyat al Taradell (cinquè), assegura a l’equip com a mínim la tercera plaça que dona dret a l’ascens.

Divendres a la nit, els verds van fer la seva feina a la pista del Vilanova. Oriol Palau va obrir la llauna al minut 2 de joc. I només tres minuts més tard, Eloi Albesa ampliava el marcador amb el 0-2. Al minut 7 el local Enrik Gual retallava distàncies de falta directe i situava l’electrònic amb 1-2, resultat amb què es va arribar al descans. A la represa, Albesa de nou va anotar el tercer dels calafellencs. A 12 minuts pel final, Gual tornava a posar emoció al partit amb el 2-3, però a falta d’11 segons perquè l’arbitre xiulés el final, Gerard Vergés sentenciava el matx amb el 2-4 definitiu.

El Club Patí Calafell, doncs, tornarà a l’Ok Lliga l’any vinent, categoria que va perdre el 2016 després de cinc temporades a la màxima competició estatal.