El CP Calafell debuta amb victòria a l’OK Lliga, el CE Vendrell empata i el Noia perd

0
602

El CP Calafell Tot l’Any es va imposar 1-3 a la pista del CP Vic en el seu primer partit de la temporada a la màxima divisió de l’hoquei estatal. Els calafellencs van anar per davant del marcador des del primer minut, en què Sergi Torné marcava el primer. Eloi Mitjans, a poc de començar el segon temps, eixamplava diferències, i tot i que al cap d’uns minuts els osonencs retallaven distàncies, a mg segon temps Arnau Xaus feia el tercer i definitiu. Bon debut, doncs, dels de Pere Varias a l’OK Lliga.

També és bo el resultat obtingut pel CE Vendrell, un empat a tres a la pista del Lleida, en el partit de tornada a l’OK Lliga, després d’haver assolit l’ascens. Al minut 6 cada equip ja havia marcat un gol de penal (el vendrellenc, de Jan Escala), i també va acabar amb empat, a dos, la primera part del partit: el segon gol de l’empat va arribar a 16 segons del final, obra de Manu Necchi. Al segon temps va ser el CE Vendrell qui per primer cop s’avançava en el marcador, al minut 34 amb gol de Lluís Ferrer, i l’equip de Josep Ll. Delriu va aguantar fins al 44, però al final va encaixar el tercer i hi va haver repartiment de punts.

Finalment, el CE Noia Freixenet va perdre el primer partit de la lliga per 6 a 2 a la pista del Reus. Un partit en què els de Sant Sadurní sempre van anar a remolc i en què van marcar pels penedesencs Adrià Ballart (3-1, abans de la mitja part) i Roc Pujadas (4-2).

En l’OK Lliga femenina, el CE Vilanova va debutar amb derrota a casa 1-4 davant l’Areces. El gol vilanoví el va anotar Maria Córdoba a l’arrencada del segon temps i va servir per igualar el gol inicial dels asturians, però l’empat va durar poc més d’un minut.