El CP Calafell s’endú el derbi comarcal de l’OK Lliga davant del CE Vendrell

0
610

El CE Vendrell va perdre diumenge per 2 a 5 el derbi comarcal contra el CP Calafell Tot l’Any, en el partit corresponent a la 13a jornada de l’OK Lliga d’hoquei patins.

Els locals no van poder marcar en les dues primeres ocasions que va tenir amb bola aturada i, en canvi, els visitants van ser més efectius i van arribar al descans amb dos gols d’avantatge. A la segona part, el Vendrell va reaccionar i va igualar el marcador a dos, amb gols de Jan Escala i Francisco Fernández, però un gran Eloi Mitjans va marcar les diferències amb un hat trick (un d’ells, de falta directa) Els altres dos gols calafellencs van ser obra de Sergi Torné i Arnau Xaus a set segons pel final i a pora buida, ja que el Vendrell estava atacant a la desesperada amb els cinc jugadors de pista.

El CE Noia Freixenet va caure en pròpia pista davant del Girona CH per 1 a 4, en un partit que es va començar a tòrcer en el tram final del primer temps, i en què els de Sant Sadurní només van poder marcar el gol de l’honor (de Pol Manrubia) a tres minuts pel final. El porter visitant ho va aturar pràcticament tot.

A l’OK Plata, el Digittecnic CP Vilafranca va jugar dissabte a casa el partit ajornat contra el Manlleu i va desaprofitar una excel·lent ocasió per situar-se colíder ja que va perdre per 3 a 4 en un partit que sempre va anar a remolc. Al descans ja anaven 1 a 3 i només començar el segon temps encara ampliaven distàncies els de l’Osona. La reacció no es va fer esperar i tot i que a 9.30’ pel final anaven 3 a 4, el marcador ja no es va tornar a moure.