El CP Vilafranca aixeca el segon títol de la seva història: la Lliga Catalana Plata

0
152
Celebració del Patí Vilafranca, al mateix pavelló (foto: Federació Catalana de Patinatge).

El Digittècnic Club Patí Vilafranca Capital del Vi va aixecar diumenge el segon títol de la seva història, l’OK Lliga Catalana Plata d’hoquei patins, després que a l’abril de l’any passat s’endugués la Copa Princesa. Els vilafranquins van derrotar per 3 a 2 a la final el CP Vic, un dels equips que serà rival directe de cara a l’intent de tornar a l’OK Lliga. Marc Gual, recent fitxatge d’aquesta temporada, va ser un dels herois del partit ja que va ser el trigolejador del Patí Vilafranca.

El partit va ser molt disputat, igualat i amb emoció fins al final. No va començar bé per al matí, que al deu minuts de partit ja perdia per 2 a 0. Tocava remuntar, hi van creure i ho van aconseguir. A l’equador del primer temps Gual va escurçar diferències. L’empat arribaria als 8 minuts del segon temps, i el tercer, el gol de la victòria, es va materialitzar a 15 minuts per acabar d’un partit amb targetes blaves, faltes directes i penals a favor i en contra dels dos equips, però en què va guanyar l’efectivitat dels de Vilafranca.

La Lliga Catalana es va disputar a Sant Jordi Desvalls, organitzada per la Federació Catalana de Patinatge, i dissabte al vespre els penedesencs ja s’havien desfet en semifinals al Palafrugell per 1 a 0, amb gol de Joan Vàzquez. A l’altra semifinal, els vigatans van derrotar per 2 a 1 el Taradell. I en la fase de grups, els de Vilafranca havien guanyat els tres partits disputats: 4-1 davant del CHP Sant Feliu, 2-3 davant del Vendrell i també 3-2 contra el Shum Massanet.