El CP Vilafranca i el Patí Vilanova debuten amb victòria a l’OK Lliga Plata

0
1557
Gabriel Villares va marcar tres gols per al CP Vilafranca (foto: Dídac Berlanga).

El Cafès Novell CP Vilafranca Capital del Vi va debutar amb una victòria contundent dissabte, en el primer partit de la lliga 2018/19 d’hoquei patins de  l’OK Lliga Plata. Es va imposar amb un recital de joc i de gols a la Poliesportiva davant del CP Tordera (un dels històrics de l’hoquei català), per 8-1. I això que el partit no va començar bé, ja que al minut 10 ja perdia. Però Lluís Ferrer va igualar el marcador al cap de tres minuts i no va ser fins a la segona part que va arribar l’allau golejador dels blaus. Els golejadors van ser Gabriel Villares (3 gols), Lluís Ferrer (2), Arnau Ribas, Xavier Aragonès i Enric Martí.

També el CP Vilanova va estrenar-se dissabte amb victòria, en aquest cas a domicili, a la pista del CPH Sant Feliu (3-6). Gerard Vergès amb un hat-trick i Ignacio Garrido amb tres assistències van ser dos dels protagonistes d’un partit en què també van marcar Erik Gual (2) i David Aguilar. Malgrat la diferència de gols i del fet que els del Garraf només van anar per darrere en el marcador durant dos minuts, la victòria no es va consolidar fins als cinc minuts finals.

Els dos equips de la vegueria Penedès s’enfrontaran aquest dissabte a 2/4 de 9 del vespre al pavelló de les Casernes de Vilanova, en la segona jornada de la lliga.

També l’OK Lliga femenina va començar el passat cap de setmana. El CP Vilanova, en aquest cas, no va poder treure cap punt de la pista del Cerdanyola CH, en perdre per un ajustat 5-4. Tres gols en tres minuts de la vilanovina Paola Pascual va ajustar un marcador que durant tota la segona part va ser clar, i encara va donar emoció al tram final del partit. L’astre gol de les del Garraf va ser obra d’Aida Mas.

Finalment, el més destacat de la cinquena jornada de l’OK Lliga és l’empat que va treure el CE Noia Freixenet a la pista del Reus (5-5). El CE Vendrell continua enfonsat a la classificació (va perdre 4-1 a Voltregà) i el CP Calafell Tot l’Any va tornar de buit de Galícia (4-1 amb el Liceo).