El CP Vilafranca torna a l’OK Lliga, sis anys després

0
691

El Digittecnic Club Patí Vilafranca Capital del Vi és nou equip de l’OK Lliga, la màxima categoria de l’hoquei estatal. Els vilafranquins vam empatar dissabte al vespre a tres davant del CH Mataró i, per tant, van fer bo l’avantatge de dos gols aconseguit en el partit d’anada de l’eliminatòria a la pista dels del Maresme (0-2). Feia sis anys que el Patí Vilafranca havia descendit a l’OK Plata, i sempre havia lluitat per tornar a l’elit estatal. Ho ha aconseguit precisament en l’any en què també ha guanyat la Copa Princesa d’hoquei patins.

El partit al Poliesportiu vilafranquí va tenir dues parts molt diferenciades. Al primer temps el Patí va dominar i s’imposava per 2-1, amb gold d’Emanuel Necci i de Gabriel Villares. Al segon temps va passar ben poca cosa. El Mataró intentava pressionar i el Vilafranca esperava que passessin els minuts, conscient que tenia tres gols de marge. A poc menys de 7 minuts pel final van empatar i a 3 pel final es va posar per davant el Mataró. Van arribar els nervis. La tensió es va acabar a un minut i mig pel final, quan Arnau Ribas feia el tercer (3-3) i ja sentenciava l’eliminatòria i l’ascens a l’OK Lliga, on la temporada que ve es trobarà amb el CE Noia i el CP Calafell.

David Arellano, el veterà porter del Vilafranca, va ser un dels grans protagonistes de la nit ja que un mes enrere havia anunciat que en acabar la temporada, penjava els patins. I ho ha fet de la millor manera, ajudant l’equip a guanyar la Copa Princesa i a retornar-lo a l’OK Lliga. Arellano ha passat per les files del CP Calafell, el CP Vilanova i dels portuguesos Valongo i Porto Santo, entre altres.

Dimarts a les 6 de la tarda, el patrocinador del club, el Digittecnic, oferirà una recepció a l’equip i directius a les seves oficines centrals de l’avinguda Barcelona.