El CP Vilanova femení posa rumb a salvar la categoria

0
439
celebració d'un dels primers gols (foto: Luis Velasco).

El CP Vilanova ha començat amb molt bon peu la segona fase d’aquesta atípica lliga d’hoquei patins en la màxima divisió estatal, l’OK Lliga femenina. Va debutar diumenge al migdia amb un desplaçament llunyà, a la pista asturiana del CP Cuencas Mineras, i en va sortir no només amb els tres punts sinó també amb una golejada, que aquesta temporada són molt escasses. Les vilanovines es van imposar per 1 a 6.

Després d’una erràtica primera fase en què en 14 partits només va sumar dues victòries i tres empats i que va acabar penúltim, el CP Vilanova quedava enquadrat en aquesta segona fase amb el grup format pels quatre pitjors equips del grup A i els quatre pitjors del grup B, amb l’objectiu d’eludir el descens. Però no es repetiran els partits jugats contra els altres tres equips que formaven el mateix grup a la primera fase, i els punts assolits en aquells partits es traslladen a l’inici de la segona fase. Així és que el Patí començava ja amb set punts, i la victòria a Astúries el deixa d’entrada ja amb deu punts, empatat amb el Cuencas, i en tercera posició, de vuit possibles. A dos punts només del segon lloc, però a tres també del penúltim. El grup comença, doncs, molt igualat.

Se’n salven només tres

El partit de diumenge va començar molt bé, amb gol de Marina Asensi en els primers segons de partit, i les locals ja van anar sempre per darrere. Abans del descans va fer el segon Paula Molina i va sentenciar Asensi, i just reprendre’s el joc després de la mitja part va clavar el quart Aina Martínez, autora finalment de dos gols. El darrer seria obra de Paola Pascual. Diumenge al migdia tocarà confirmar bones sensacions al pavelló de les Casernes davant del Girona CH, que per ara és segon. L’objectiu final, quedar entre els tres primers, atès que els cinc últims perdran la categoria.