El CR Vilafranca estarà representat al campionat d’Espanya de gimnàstica rítmica

0
351
Gimnastes del conjunt infantil durant la seva competició. Foto: CR Vilafranca.

Els conjunts aleví i infantil del club, així com les gimnastes Júlia Bóveda, Xènia Aragon i Patricia Chacón aconsegueixen el passaport per disputar el campionat estatal

El Club Rítmica Vilafranca tindrà representació al campionat d’Espanya, que se celebrarà el pròxim mes de novembre a Valladolid. Ho ha aconseguit aquest cap de setmana, després de fer un gran paper al campionat de Catalunya que ha tingut lloc a Torredembarra. Per obtenir el passi a la competició estatal, l’equip havia d’obtenir una de les cinc millors puntuacions i, en cas de les gimnastes individuals, una de les deu primeres posicions.

Dit i fet. El conjunt aleví nivell VII format per Uxue Gamazo, Aina Martin, Paula Barrado, Ariadna Isaza i Valèra Barrabés va aconseguir la quarta plaça després d’un muntatge de 3 cordes i 2 pilotes, mentre que l’equip infantil nivell VII, integrat per les gimnastes Jana Torrents, Txell Picas, Ona Picas, Sheila Fernàndez i Norma Giménez també van aconseguir classificar-se amb un exercici de 5 cèrcols.

En categoria individual nivell VII, les bones actuacions de les gimnastes Júlia Bóveda, Xènia Aragon i Patricia Chacón va ser suficient per aconseguir el passaport que les durà a Valladolid d’aquí a unes setmanes.

FER UN COMENTARI