El diputat Carles Riera visita Sant Martí per fer explícit el suport de la CUP a l’alcalde Antoni Ventura

0
1675

El diputat de la CUP-CC al Parlament, Carles Riera, va visitar dissabte a la tarda Sant Martí per donar suport explícit al govern de la CUP-ERC, a vigílies de la moció de censura que traurà el cupaire Antoni Ventura de l’alcaldia i donarà l’alcaldia a Josep Olivella.

Riera es pregunta “què fa el PDeCAT pactant amb un partit que ha donat suport al cop d’estat el 155 per fer fora a un govern municipal totalment legítim i que forma part d’un bloc republicà”, en al·lusió als socialistes, que són els autèntics promotors del canvi d’alcaldia. En aquest, sentit el diputat de la CUP-CC ha emplaçat al PDeCAT a nivell nacional a respondre immediatament “quin és el significat d’aquesta maniobra, que ens sembla contrària a la construcció de majories republicanes i independentistes en aquest país”.

Per la seva banda, Ventura recorda que durant aquest mandat CiU ha utilitzat un trànsfuga per fer “bloqueig institucional contra totes les propostes d’interès pel municipi” amb l’objectiu “d’ara acusar-nos d’inacció i després presentar-se com a remei quan ells mateixos han estat la malaltia”. No en va, tot el que ha estat bloquejat durant dos anys per l’oposició majoritària figura al programa de govern post-moció de censura.

FER UN COMENTARI