El duel penedesenc Vendrell-Noia a l’OK Lliga acaba en taules

0
540

Repartiment de punts en el duel penedesenc que va enfrontar dissabte el CE Vendrell i el CE Noia Freixenet, a la màxima divisió estatal de l’hoquei patins. El derbi va ser igualat, amb domini principalment de l’equip de Sant Sadurní, que es va avançar en el marcador en dues ocasions, però que al final es podia haver decantat pels locals, que van tenir tres ocasions en el darrer minut que va salvar el porter Xus Fernández, en aturar una falta directa a Jan Escala i les dues rematades posteriors.

El partit va començar amb els dos equips temptejant-se. Es va revolucionar amb l’entrada de Roc Pujadas pel Noia, que primer va disposar d’una falta directa, que va aturar, Álvaro Shehda, i tot seguit va marcar l’únic gol de la primera part.

A la segona, de seguida Jan Escala va aprofitar una falta directa per empatar pel CE Vendrell. Només tres minuts després, Pujadas provocava la tarjeta blava de Roc Llisa iJordi Ferrer, un dels sadurninencs amb passat vendrellenc, tornava a avançar l’equip de la capital del cava. El Noia no va poder tancar el partit i a manca de cinc pel final Manu Necchi va fer el 2 a 2 final.

El CP Calafell també empata a fora

També el CP Calafell Tot l’Any va treure un valuós punt de la pista del Lloret (4 a 4). Va remuntar el 2 a 0 inicial, situant-se al segon temps 2 a 3 i també 3 a 4, però va encaixar l’empat a un minut i mig pel final. Van marcar pels calafellencs Arnau Xaus i Sergi Torné, tots dos amb dos gols.

En fèmines, el CP Vilanova va perdre per 7 a 0 a la pista del líder, el Palau de Plegamans.

El CP Vilafranca, colíder

En OK Plata, el CP Vilafranca Capital del Vi va guanyar 4 a 5 a al pista del Compañía de María, amb gol de la victòria de Xavier Aragonès a 26 segons pel final i després de remuntar tres vegades marcadors adversos. Van marcar també Adrián Candamio (2) i Joan Vázquez (2) i ara els penedesencs són colíders, empatats a punts amb el Manlleu i el Sant Just. També a l’OK Plata, el CP Vilanova va perdre per 8 a 3 amb el CP Las Rozas, rival directe a la zona baixa de la classificació.