El FC Vilafranca lluitarà als despatxos per pujar a 2a RFEF

0
907
Plantilla del FC Vilafranca de la temporada 2020/21.

Semblava que amb el Lleida Esportiu mantenint-se a la categoria que la temporada que ve s’anomenarà 2a RFEF, al FC Vilafranca, que n’ha estat el filial aquest curs, se li tancaven totes les portes de pujar-hi malgrat haver-ho aconseguit per mèrits propis al camp. Perquè dos equips afiliats no poden jugar a la mateixa categoria. Però la junta del Vilafranca s’ha rellegit el contracte de filiació signat amb els de la Terra Ferma ara fa un any i hi han vist una escletxa. De fet, dues. I han decidit lluitar jurídicament per assolir l’ascens. En concret, són dues les clàusules del contracte a les quals s’agafa la directiva per plantejar-ho. Dijous, representants del club vilafranquí viatjaran a Madrid, a la seu de la Federación Española de Futbol, per exposar els seus arguments. No volen ser optimistes, però sí que almenys hi veuen una opció. No està tot dat i beneït, doncs. El termini per resoldre el recurs que es pugui plantejar s’acaba el 30 de juny.

D’altra banda, el degà penedesenc ha confirmat que la temporada que ve no executarà la clàusula que permet prorrogar la seva afiliació amb el Lleida un segon any. Tres han estat els jugadors que han cedit els lleidatans al Vilafranca aquesta temporada: el migcampista Joan Rusi, que ha estat titular habitual, i el migcampista Aleja Mejía i el davanter Sanku Jabbie, que han jugat amb més intermitències.

El Vilafranca ha culminat ja la temporada però ahir dilluns li va fer una recepció oficial l’Ajuntament de Vilafranca, encapçalada per l’alcalde Pere Regull i amb representants de tots els grups municipals, amb motiu de la bona temporada realitzada.

FER UN COMENTARI