El FC Vilafranca perd la final de la Copa Catalunya

0
898
Foto dels dos equips abans de començar el partit (foto: FCF).

No va poder ser. El FC Vilafranca va perdre dimecres la final de la Copa Catalunya de futbol davant la UE Sant Andreu per 2-0 i, per tant, es va quedar sense el preuat trofeu. Arribar a la final d’aquesta competició, havent arribar diversos històrics del futbol català com tot un Nàstic de Tarragona (actualment a 2a Divisió A) ja és tot un  èxit. El mèrit d’haver-hi arribat és immens, però el dia 1 al camp de la Feixa Llarga de l’Hospitalet de Llobregat, el degà penedesenc no hi va tenir res a fer davant d’un Sant Andreu molt concentrat, que es va veure aviat amb el marcador a favor i que va saber controlar el partit. Hi va haver una primera part en què hi va haver ocasions per a tots dos equips, fins i tot un xut d’Oribe al travesser (minut 32), però van ser els barcelonins els que van marcar en un contraatac, al minut 14.

A la segona part, el partit va ser menys vistós, amb un cop de cap de Fontanils com a millor ocasió, i al minut 82, a la sortida d’un córner, en Sant Andreu va fer el segon, de xut ras a ran de pal. Cal destacar la nombrosa presència d’afeccionats vilafranquins, entre els 2.623 espectadors que hi havia a les graderies. A les vitrines del club hi figura ha el plat que acredita el FC Vilafranca com a subcampió de la 30a Copa Catalunya.