El FC Vilafranca s’afilia amb el Club Lleida Esportiu

0
1750
Joan Soler, Gerard Escoda i Ivan Moreno. // FUTBOL CLUB VILAFRANCA

2323El Futbol Club Vilafranca ha decidit fer un pas endavant i afiliar-se al Club Esportiu Lleida. Aquesta unió sorgeix de la necessitat del club vilafranquí de créixer i assegurar recursos econòmics per poder professionalitzar el club i dedicar esforços i eines a una millora de les estructures, voluntat que neix a conseqüència dels bons resultats de les darreres set temporades.

El president del club, Joan Soler, apuntava que la decisió era necessària “per mantenir i professionalitzar un equip de tercera divisió”. La unió dels dos clubs suposarà tenir un primer equip a Segona divisió B, un segon equip a Tercera divisió i dos equips en Segona Catalana: el Lleida Esportiu disposarà de 66 jugadors. Aquesta estructura facilitarà l’adaptació dels jugadors en les seves etapes formatives i professionals i contribuirà al seu moviment entre els equips en funció de la seva evolució personal. El director d’operacions del Lleida Esportiu, Gerard Escoda, assegurava que la coalició pot contribuir a l’ascens del Lleida a Segona i del Vilafranca a Segona B, i afegia que la plantilla del Vilafranca “ja està molt avançada”.

Aquest acord ha forçat la desvinculació del FCV i l’Atlètic de Vilafranca, ja que els primers només es podien ajuntar amb un sol club i han optat per l’Esportiu Lleida. Així i tot, el president del FCV assegurava que la desvinculació és purament burocràtica i comentava que “seguirem comptant amb els jugadors de l’Atlètic per l’equip”. En aquesta línia, l’entrenador Ivan Moreno comentava que “el moviment de jugadors d’aquests dies inclou joves del Vilafranca, el Lleida, el Lleida ‘B’, i l’Atlètic”.

FER UN COMENTARI