El FC Vilafranca vol mobilitzar la ciutat per guanyar la Copa Catalunya

0
1012
El president del club, Joan Soler, la regidora d’Esports Anna Doblas i Joan Beumala (vocal) mostren la samarreta oficial del partit. (foto: M. Rosa Ferré).

La mobilització de la població vilafranquina pot ser clau per endur-se la Copa Catalunya 2019. Amb aquesta premissa, el FC Vilafranca comença la campanya “Volem aquesta Copa” per intentar arrossegar el màxim d’afeccionats a la final que disputarà contra la UE Sant Andreu l’1 de maig a les 6 de la tarda, al camp de la Feixa Llarga de l’Hospitalet (retransmesa en directe per Esports3). I és que un club com el Vilafranca no té gaire ocasions al llarg de la seva història de guanyar un trofeu oficial. I ara ho té a l’abast de la mà. No serà fàcil, ja que l’històric Sant Andreu és un club potent, que es troba en una fase dolça de la temporada, més ben encarat cap als play off d’ascens a 2a B que no pas el degà penedesenc, i a més la final es disputarà en una ciutat a tocar de Barcelona, d’on són els també quadribarrats; un club, a més, que sol arrossegar força públic als camps on juga.

Per només 5 euros

El Vilafranca ho vol compensar traslladant el màxim de gent cap a l’Hospitalet. El club noliejarà els autobusos que faci falta per portar l’afecció cap allà i tornar-la a casa, pel simbòlic preu de 5 euros. L’entrada al camp serà gratuïta. Arrossegar-hi la bonica xifra de mil seguidors del Vilafranca seria tota una proesa. La recompensa s’ho val.

Per ajudar a fer caliu, el FC Vilafranca penjarà cartells per tot Vilafranca amb el lema de la campanya, també dues pancartes gegants animant la gent a anar al camp, i ha confeccionat una samarreta expressament per a la final, que posa a la venda al preu de 30 euros (34 si es vol personalitzar amb el nom, i 36,50 si s’hi vol afegir el número darrere i tot). Els tiquets pel bus es poden adquirir a les oficines del club i la samarreta, tant a les oficines com al web http://vilafranca.acerbis.cat.

FER UN COMENTARI