El Fes+Chapeau programarà funcions a Ribes, Vilanova i Sitges

0
715

El Festival Fes+Chapeau se celebrarà, malgrat la pandèmia, del 28 d’abril al 2 de maig en diferents espais de Sant Pere de Ribes, Sitges i, per primera vegada, també de Vilanova i la Geltrú.

Per a aquesta novena edició la Carpa Revolució, organitzadora de l’esdeveniment, portarà fins a disset artistes i companyies de circ, dansa, teatre i música que actuaran en cinc espais diferents: la Carpa Revolució i la Nau del Ger, de Ribes; el teatre del Retiro de Sitges i La Daurada de Vilanova i la Geltrú.

Un festival interactiu

Els organitzadors insisteixen que en aquest any marcat per unes condicions extraordinàries “és el moment de donar suport a la creació artística i a l’esforç de tants artistes per tirar endavant els seus projectes”. Per això aquest 2021 assenyalen que serà un punt d’inflexió en la història del festival, apostant per companyies que han participat en el programa de suport a la creació i de residències artístiques Celler de Creació 21’, impulsat per la Carpa Revolució. Aquesta aposta suposa que al Fes+ Chapeau d’enguany es podran veure per primera vegada a la comarca molts espectacles en fase de creació (work in progress). En ser, justament, propostes que s’estan encara creant, els espectacles seran interactius i les companyies interpel·laran i demanaran l’opinió i la participació del públic.

El cartell del novè festival Fes + Chapeau serà: Francisco Rojas y Benny, Veronica Capozzoli, Churry La Clown, Anonima Teatro, Ferran Orobitg, Viral Circ, Cia Cai, Janika, Iron Skulls co, Michele y Francisca, Rata and the Whiteys, TocToc Birds, Rauxa, Maximiliano Yeinner, Uta Circ, Payaso Loco i Albert i Joan.

Les entrades ja estan a la venda a través del web fespluschapeau.org i els aforaments seran reduïts i limitats per poder garantir les mesures sanitàries.

FER UN COMENTARI